Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Maskovaný lupič vykradl sázkovou kancelář v Modřicích. Policisté žádají o pomoc

Na lup v hodnotě desítek tisíc korun si během jediné minuty přišel zatím neznámý zloděj, který v polovině února vykradl sázkovou kancelář v Modřicích.

Maskovaný muž vběhl do provozovny a pod verbální pohrůžkou požadoval po obsluze vydání peněz. Zaměstnankyně firmy mu dala peníze z pokladny a příručního trezoru. Zloděj se v pobočce zdržel pouze chvilku, přesto stihl získal několik desítek tisíc korun. Pak zmizel.

Lupič byl maskovaný v obličeji, na hlavě měl čepici a kapucu. Na sobě měl oblečenou krátkou zimní bundu s kapucí šedé barvy bez viditelných nápisů a tmavě modré riflové kalhoty. Na nohou pak měl obuté výrazné bílo-modré sportovní boty zn. NIKE a na rukou černé rukavice s bílými nápisy na hřbetech.

Policisté nyní žádají veřejnost o pomoc při identifikaci zloděje. „Informace k totožnosti pachatele uvítají kriminalisté na tísňové lince 158. Policie děkuje za spolupráci," vyzval policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto PČR

Štítky krádež, sázková kancelář, Modřice, zloděj, video, Nike, Pavel Šváb

VIDEO: Maskovaný lupič vykradl sázkovou kancelář v Modřicích. Policisté žádají o pomoc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.