Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý muž kopal v Brně do zastávky. Strážníkům slíbil, že je prokleje, pak předstíral hluchoněmost

Další velmi netradiční zásah si připsali brněnští strážníci. V neděli odpoledne je zavolal svědek, který viděl agresivního muže na Malinovského náměstí, jak kope do zastávky. Než zavěsil, stačil ještě strážníkům oznámit, že muž má v jedné ruce flašku vaječného koňaku a na druhé ruce boxerskou rukavici.

Hlídka muže nemusela dlouho hledat, sedmačtyřicetiletý výtržník totiž seděl přímo na zastávce, na kterou před chvílí zběsile útočil.Rukavici měl položenou vedle sebe stejně jako láhev s vaječňákem.

Muž byl očividně opilý a strážníkům alkohol přiznal. Tím ale spolupráce víceméně skončila. Muž hlídce sprostě nadával a dlouhý výčet urážek ukončil slovy, že půjde do kostela, kde strážníky prokleje.

Strážníci rozhodli nechat muže převést na záchytku. Doklady jim ještě předložil, při dalších dotazech ale začal předstírat, že je hluchoněmý a následně, že mluví cizím jazykem a hlídce nerozumí.

Strážníci agresivního muže doprovodili do Psychiatrické nemocnice, kde ho předali do péče lékařů. „Správní orgán se bude zabývat podezřením z přestupku proti občanskému soužití, ze znevážení postavení úřední osoby a také z porušení městské protialkoholní vyhlášky," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky boxerská rukavice, vaječný koňak, kopání do zastávky, Malinovského náměstí, Brno

Opilý muž kopal v Brně do zastávky. Strážníkům slíbil, že je prokleje, pak předstíral hluchoněmost  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.