Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž se nechal v Brně obejmout od náhodného kolemjdoucího, ten ho obral o mobil a peněženku

Ne každé kamarádské gesto je ve skutečnosti tak milé a bezelstné. V Brně se o tom přesvědčil muž, který v noci na čtvrtek o čtvrté ranní zavolal na linku 156. V Benešově ulici ho totiž požádal a obejmutí cizí muž. Přitom ho stihl šikovně okrást o mobil a peněženku.

Strážníkům pak dokázal popsat nejen, jak zloděj vypadal, ale i směr, kterým se z místa rychle vytratil. Zloději nepomohlo ani to, že se pokusil ukrýt v křoví v parku na Kolišti. Hlídka strážníků už to z dřívějších zkušeností předvídala a údajného zloděje dopadla jen o chvíli později v ulici Cejl.

Dvaatřicetiletý muž se strážníkům ke krádeži přiznal. „Své protiprávní jednání chtěl zmírnit omluvou poškozenému jednadvacetiletému mladíkovi a dodal, že mu telefon už vrátil," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Strážníci následně zjistili, že peněženku údajně ukradl jiný muž a podařilo se jim zjistit i jeho totožnost. „S podezřením na trestný čin hlídka městské policie předala případ i podezřelého muže republikovým policistům," uzavřel Šoba.

Foto pixabay.com

Štítky obejmutí, mobil, peníze, krádež, Brno, benešova, peněženka, Cejl

Muž se nechal v Brně obejmout od náhodného kolemjdoucího, ten ho obral o mobil a peněženku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.