Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Jakubáku se porvaly tři ženy. Nejdříve na sebe začaly vylévat drinky, pak vzduchem létalo sklo

Páteční večer u skleničky skončil v Brně rvačkou, při které vzduchem létalo sklo. V baru na Jakubském náměstí se porvaly tři ženy ve věku 28, 36 a 46 let.

Celá situace začala ve chvíli, kdy podle jednoho ze svědků nejstarší žena omylem polila v baru jednu z mladších žen. Místo klidné reakce pak přišla snůška vzájemných vulgárních urážek.

Hádka dostala nový rozměr ve chvíli, kdy se ženy začaly polévat objednanými nápoji. Celý spor pak vyeskaloval, když nejstarší žena při snaze polít sokyni rozbila džbán, který trefil kolegyni z hádky do hlavy a způsobil jí tak krvavé zranění na nose.

Žena, která zranění způsobila, se hned potom pokusila vzít nohy na ramena, v tom jí ale ostatní hosté zabránili. Přivolaní státní policisté pak vyloučili spáchání trestného činu.

„Strážníci případ postoupili ke správnímu orgánu, kterému při rozhodování poslouží kamerový záznam. Za přestupek proti občanskému soužití hrozí pokuta až dvacet tisíc korun," prohlásil mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto pixabay.com

Štítky jakubské náměstí, rvačka, ženy, drinky, džbán, Brno, sklo

Na Jakubáku se porvaly tři ženy. Nejdříve na sebe začaly vylévat drinky, pak vzduchem létalo sklo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.