Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Močení do vany nastartovalo v Brně hádku, na jejím konci vlétlo do domu zásahové komando

Velmi krušné pondělní ráno zažili policisté v brněnských Židenicích. V jednom z místních bytů totiž muž vytáhl zbraň na ženu se sedmiletým dítětem. Konflikt přitom začal kvůli močení do vany.

Když před dům na Čejkovickou ulici přijela plně vybavená zásahová jednotka policie, potkala se venku s oznamovatelem. Ten z bytu stačil utéct, když konflikt eskaloval. 

K překvapení všech potkali ozbrojení policisté podezřelého muže hned na chodbě domu. Ten jim v klidu dal klíče od bytu se slovy, že zbraň leží na posteli. 

Policisté cizince zadrželi a běželi do bytu, kde našli ženu i s dítětem naštěstí v pořádku bez zranění. „Na místě hlídky zjistily, že se jednalo o airsoftovou zbraň a k rozepři a k následné strkanici došlo údajně kvůli nedodržování hygienických návyků a močení do vany," uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová. „Čtyřiatřicetiletému muži bylo sděleno podezření z nebezpečného vyhrožování, nyní mu hrozí i pobyt za mřížemi," dodala mluvčí.

Atrapy zbraní se nesmí brát na lehkou váhu

V tomto případě nešlo naštěstí o ohrožování klasickou střelnou zbraní. „Zbraň vypadala opravdu věrohodně proto je třeba, aby si majitelé takových airsoftových pistolí uvědomili, že pokud se jimi někde takto ohánějí nelze na první pohled rozeznat, zda se náhodou nejedná o zbraň schopnou zabíjet," prohlásila Hrůzová. 

Podle ní by každý měl počítat s tím, že policisté taková oznámení neberou nikdy na lehkou váhu.

Foto PČR

Štítky močení do vany, zbraň, hádka, vana, dům, Brno, Židenice

Močení do vany nastartovalo v Brně hádku, na jejím konci vlétlo do domu zásahové komando  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.