Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v Brně bezdůvodně urážel strážníky, svou totožnost prokázal kouskem pizzy

Nečekané rozuzlení měla pro strážníky v noci na neděli preventivní obchůzka Kobližné ulice v Brně. Čtyřicetiletý muž, který si právě zakoupil u hladového okénka kousek pizzy, ukázal na procházející strážníky bez důvodu prostředníček a následně přidal i sprosté verbální nadávky.

Když se strážníci zajímali, co někoho k takovému chování vede, muž jen v klidu pokračoval v nadávkách. „Strážníci muže proto vyzvali k předložení dokladů," popsal policejní mluvčí Jakub Ghanem.

Muž jim však odpověděl, že prokázat totožnost může nanejvýš právě zakoupeným trojúhelníkem pizzy. Strážníci tak výtečníka doprovodili na nedalekou policejní služebnu v Běhounské ulici. Tam peprnými výrazy počastoval i státní policisty.

„Státní policisté potom jeho identitu ověřili a strážníkům ji sdělili. Ve správním řízení mu za neuposlechnutí výzvy úřední osoby a znevážení úřední osoby hrozí pokuta do deseti tisíc korun," uzavřel mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky pizza, totožnost, urážky, strážníci, kobližná, Brno

Muž v Brně bezdůvodně urážel strážníky, svou totožnost prokázal kouskem pizzy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.