Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Rozzuřený bývalý přítel zmlátil v Brně na ulici ženu. Nejdřív ji kopl, pak s ní praštil o zeď

Případ násilného chování na ženách řešili v neděli brněnští strážníci. Při obchůzce centra okolo šesté hodiny ráno je oslovila kolemjdoucí a upozornila je, že v nedaleké Josefské ulici údajně muž agresivně křičí na ženu a chová se k ní hrubě. Strážníci našli zbitou ženu a rozzuřeného muže.

Mladá žena měla potrhaný ret a polovinu obličeje zakrvácenou. U ní stál čtyřiatřicetiletý muž, o kterém řekla, že je její bývalý přítel, a na obou rukou měl krev.

Vyděšenou ženu  strážníci snažili uklidnili a ujistili, že už je v bezpečí. V rozrušení jen ztěžka formulovala, co se na ulici stalo: expartner ji napadl - nejprve kopancem, potom s ní prý udeřil o zeď.

Ženu jeden ze strážníků předal přivolaným záchranářům. „Druhý člen hlídky stál stranou s podezřelým a o případu vyrozuměl státní policisty kvůli možnému podezření z trestného činu a ověření totožnosti obou osob," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Státní policisté podle strážníků spáchání trestného činu vyloučili. „Strážníci proto postoupili záležitost k projednání u správního orgánu," uzavřel Ghanem.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, žena, josefská ulice, Brno

Rozzuřený bývalý přítel zmlátil v Brně na ulici ženu. Nejdřív ji kopl, pak s ní praštil o zeď  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.