Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Mladík si stáhl kalhoty a vyšpulil na hlídku strážníků holý zadek. Nevěděl, jestli je to v Brně běžné

Nepochopitelnou situaci připravil brněnským strážníkům ve středu ráno dvacetiletý muž. Postavil se totiž do cesty hlídce projíždějící autem Nádražní ulicí, stáhl si kalhoty a vystrčil na překvapené strážníky holý zadek. Jeho vysvětlení pak bylo směsicí nesmyslů a zmatení z opilosti.

Poté, co si mladík stáhl kalhoty, hlídku navíc sprostě urážel a dával jí nemravné pobídky. Strážníci proto okamžitě vystoupili z auta, doprovodili muže na chodník a dali mu šanci vysvětlit svoje chování.

Z muže však nedokázali dostat jedinou souvislou větu, která by dávala smysl. Zmínil se jenom, že není z Brna, takže podobné chování „bere v klidu, protože neví, jak to chodí mezi Brňákama“.

Následně putoval na záchytku. „Je podezřelý ze znevážení úřední osoby a z rušení nočního klidu. Ve správním řízení hrozí za tyto přestupky pokuta do deseti tisíc korun," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto MP Brno

Štítky zadek, strážníci, Brno

VIDEO: Mladík si stáhl kalhoty a vyšpulil na hlídku strážníků holý zadek. Nevěděl, jestli je to v Brně běžné  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.