Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Muž na Dornychu surově zbil a zkopal člověka kvůli čtyřem jogurtům

Případ surového loupežného napadení kvůli směšné kořisti řešili v neděli brněnští strážníci. Pracovník kamerového centra si všiml dvou mužů probíhajících podchodem u hlavního nádraží.Honička nakonec vyvrcholila v napadení. To vše kvůli několika balením jogurtů.

K dopadení útočníka a jeho kumpánů pomohla souhra pracovníků tísňové linky, dohledového centra a strážníků v ulicích. Pracovník dohledového centra si nejdřív všiml dvou mužů probíhajících podchodem u hlavního nádraží.

Evidentně nervózní muž s nákupem v náručí prchal před sedmatřicetiletým pronásledovatelem. Ten za ním běžel přes rušnou silnici až na parkoviště u budovy městské policie v Křenové ulici.

Další kamera zachytila, jak útočník povalil prchajícího pětapadesátiletého muže na zem a začal do něj kopat. Rány směřoval i na hlavu a po posledním útoku zůstal muž bezvládně ležet na zemi.

Útočník rychle posbíral popadaný nákup a vydal se směrem k Tescu na Dornychu, kam už však mířili i přivolaní strážníci. Další hlídka přispěchala ani ne minutu po útoku k zraněnému muži a okamžitě na místo přivolala záchranáře, kteří ho odvezli do nemocnice.

Kamery strážníků pak zachytily, jak zloděj předal ukradené jogurty dvěma kumpánům. „Strážníci všechny tři muže zadrželi a objevili u nich také batoh plný ukradených jogurtů. Následně je předali pro podezření z trestného činu přivolané hlídce státní policie," uzavřela mluvčí strážníků tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky jogurty, krádež, dornych, napadení, křenová, strážníci, jogurt, Tesco

VIDEO: Muž na Dornychu surově zbil a zkopal člověka kvůli čtyřem jogurtům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.