Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté stále hledají svědky smrtelné nehody na D1 u Holubic

Policisté stále vyšetřují smrtelnou nehodu z úterý 22. ledna, kdy se na dálnici D1 z Brna směrem na Vyškov střetl osobák s kamionem. Auta se srazila u sjezdu na Holubice. Nehoda měla bohužel tragické následky - řidička osobáku zemřela. Policisté prosí případné svědky nehody o informace.

Mimo výpovědi řidiče kamionu, který narazil do odstaveného Renaultu však policisté nemají žádné další svědky. „Žádáme tedy řidiče, kteří místem v čase nehody projížděli a mohou poskytnout důležité informace pro vyšetřovaní této nehody, popřípadě poskytnou kamerový záznam ze svého vozidla, aby se ozvali policitům na linku 158," vyzval policejní mluvčí David Chaloupka.

Při nehodě na konci ledna i přes usilovnou snahu záchranářů zraněním podlehla žena z osobáku. „Na místě jsme začali s trvalou resuscitací jedné pacientky, kterou jsme v kritickém stavu převáželi do brněnské bohunické nemocnice. Přes veškerou naši snahu se nám ji však nepodařilo zachránit. Ještě před příjezdem do nemocnice zemřela,“  uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová. 
 

Foto PČR

Štítky nehoda, D1, Holubice, smrt, Renault, kamion, Dálnice D1, havárie, Brno, Vyškov, Nemocnice Bohunice

Policisté stále hledají svědky smrtelné nehody na D1 u Holubic  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.