Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj okradl mladého muže na Šilingráku, pak mu zranil kamaráda. Nepoznáte ho?

Policisté prosí veřejnost při pátrání po zloději, který okradl mladého muže při čekání na noční rozjezd na Šilingráku. Zloděj mladíkovi ukradl peněženku ze zadní kapsy, při pronásledování kamarády okradeného jednoho z nich udeřil, až muž skončil v nemocnici. Policie zveřejnila záběry, na kterých je zloději a jeho kumpánům dobře vidět do obličeje.

Krádež se stala začátkem prosince minulého roku v ulici Husova nedaleko Šilingrova náměstí.  Skupinka tří mužů si na zastávce hromadné dopravy vyhlédla svoji oběť, vyčkala si na příjezd vozidla hromadné dopravy a v kritickém okamžiku před nástupem do autobusu provedl kapsářsvoji akci.

Okradený si však toho, že mu někdo ze zadní kapsy kalhot vytahuje peněženku, všiml a za kapsářem se okamžitě rozběhl. Bohužel pro něj na namrzlém povrchu po několika metrech upadl.

Další dva kamarádi okradeného za zlodějem běželi dál, jednomu z nich se jej podařilo doběhnout a chytit. Kapsář se však po svém pronásledovateli ohnal a udeřil do obličeje takovou silou, že mu způsobil poranění, pro kterém musel být několik dnů hospitalizován v nemocnici.

Krádež peněženky byla naštěstí zachycena městským kamerovým systémem. „Proto žádáme veřejnost o pomoc při ztotožnění zloděje a obou mužů, kteří se s ním na místě před krádeží zdržovali. Informace k případu prosím zavolejte na číslo 974 624 400 nebo na tísňovou linku 158," vyzval policejní mluvčí David Chaloupka.

Foto PČR

Štítky zloděj, Šilingrovo náměstí, brno, pátrání, peněženka

VIDEO: Zloděj okradl mladého muže na Šilingráku, pak mu zranil kamaráda. Nepoznáte ho?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.