Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté pátrají po muži, který v Brně znásilnil mladou ženu

Brněnští policisté pátrají po muži, který v polovině ledna v Brně znásilnil sedmadvacetiletou ženu. Přepadl ji mezi čtvrtou a pátou ranní u zastávky Bartákova na Novolíšeňské ulici. Ženu pak znásilnil v přilehlém lesíku.

Mladá žena se 13. ledna vracela domů mezi čtvrtou a pátou ráno nočním rozjezdem. Vystoupila na ulici Novolíšeňské u zastávky MHD Bartákova a všimla si, že vystoupilo více lidí včetně muže, který ji o chvíli později napadl.

Muž ji za zastávkou chytil za ruku a začal ji táhnout směrem do lesíka vedle chodníku. „Při tom na ni mluvil něco ve smyslu, že se mu strašně líbí, že si jí všiml už v tom autobuse," uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Násilníkem byl muž ve věku mezi 40 a 45 lety, vysoký okolo 180 -185 centimetrů, měl zavalitou postavu, krátké světlé vlasy, světlou pleť, hrubší ruce a působil jako typ člověka, který pracuje manuálně. Na tváři měl strniště.

„Jakékoli informace vedoucí k tomuto muži, prosíme, sdělte na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou tísňovou linku 158. Za pomoc kriminalisté předem děkují," vyzvala Hrůzová.

Foto PČR

Štítky znásilnění, Brno, líšeň, novolíšeňská, pátrání

Policisté pátrají po muži, který v Brně znásilnil mladou ženu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.