Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý násilník dal při zásahu pěstí policistovi, hrozí mu šest let vězení

Na pořádný průšvih si zadělal opilý muž ve Veselí nad Moravou na Hodonínsku. Pod vlivem alkoholu řádil v domácnosti a napadal svou přítelkyni. Přivolané policisty poté napadl a jednomu z nich uštědřil ránu pěstí. Policista skončil v pracovní neschopnosti. Útočníkovi nyní hrozí šest let vězení.

V pátek v odpoledních hodinách vyjížděli veselští policisté k prověření nahlášené události na sídliště Hutník. V jednom z bytů tam mělo podle oznámení docházet k verbálním a i fyzickým útokům ze strany opilého muže vůči jeho přítelkyni.

Policisté po příjezdu na místo zazvonili na zvonek bytu. Situace poté nabrala velmi rychlý spád. Hned po otevření bytu se na policisty vyřítil opilý muž, který je bez varování fyzicky napadl. Strčil do obou policistů a jednoho udeřil pěstí do obličeje.

Policisté muže zpacifikovali a nasadili mu pouta. „Následovala eskorta do policejní cely a zahájení úkonů trestního řízení pro podezření ze zločinu Násilí proti úřední osobě," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. 

Zadrženému čtyřiatřicetiletému muži při dechové zkoušce naměřili 1,8‰ alkoholu. Jeden z napadených policistů skončil v pracovní neschopnosti. Policisté se případem dále zabývají. „V případě odsouzení hrozí útočníkovi až šest let odnětí svobody," uzavřel mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky útok, policisté, pěst, násilník, veselí, okres Hodonín, Veselí nad Moravou, věznice

Opilý násilník dal při zásahu pěstí policistovi, hrozí mu šest let vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.