Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brňanka šla na rande domluvené přes internet. Muž ji svázal a dusil, kvůli záchraně vyskočila z okna

Hrozivě dopadlo pro ženu z Brna rande naslepo domluvené přes internet. Z příjemných chvil se totiž staly okamžiky hrůzy a strachu o vlastní život.

Vše začalo v pondělí večer v Dobrovského ulici, kde vyskočila neznámá žena z okna a dopadla na zem. Svědci okamžitě zavolali záchranku a policii. Zraněná žena ještě stihla policistům říct,  že skočila, protože ji svázal a dusil muž, se kterým šla na rande. Policisté tak okamžitě vtrhli do bytu a muže zadrželi.

Dvaatřicetiletý muž jim dámskou návštěvu přiznal, policistům ale tvrdil, že odešla už před několika hodinami. To však nesedělo s verzí oběti.

Dvojice se seznámila přes sociální síť a domluvila schůzku. O jejím průběhu měli však oba očividně velmi rozdílné pohledy. Ženu, která chtěla z rande v průběhu večera odejít, muž násilím svázal a přidusil. Žena upadla do bezvědomí a když se probrala, byla  přivázaná k posteli.

Policistům uvedla, že ji agresor chodil kontrolovat, ale nic po ní vlastně nechtěl. Okradl jí však o mobilní telefon, doklady, peníze a sundal jí boty. Žena se snažila dostat z pout a po delší době se jí to i podařilo.  Pod návalem pochopitelného strachu o život se vyšplhala do střešního okna, odkud křičela o pomoc. To však uslyšel agresor a když přišel do místnosti, z okna vyskočila. Při pádu na ulici utrpěla poranění, se kterými byla převezena do nemocnice.  

Kriminalisté obvinili dvaatřicetiletého muže z loupeže a zbavení osobní svobody. „Při seznamování přes internet buďte opatrní. První reálná setkání by měla vždy probíhat na veřejných místech," uzavřel policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto repro youtube

Štítky svázání, dušení, Brno, dobrovského, rande, Internet, randění, okno, Pavel Šváb

Brňanka šla na rande domluvené přes internet. Muž ji svázal a dusil, kvůli záchraně vyskočila z okna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.