Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Zabij svého otce, našeptávala prý ženě mrtvá matka. Poslechla a udusila ho polštářem

Policisté v Jihomoravském kraji obvinili z vraždy na Břeclavsku zhruba padesátiletou ženu, nyní sedí ve vazbě. Podle Brněnského deníku Rovnost mělo jít o vraždu jejího devadesátiletého otce. Dcera ho měla udusit polštářem. Čin jí přitom měla našeptávat mrtvá matka. Případ policie stále vyšetřuje, bližší informace vzhledem k vyšetřování zatím nesdělí. Jde o první dokonanou vraždu v kraji v letošním roce.

„Vyšetřujeme násilný trestný čin na Břeclavsku, jihomoravští kriminalisté obvinili z trestného činu vraždy ženu. Je ve vazbě. Případ dále vyšetřujeme, zjišťujeme motiv činu," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. 

Podle Brněnského deníku se vražda stala minulý týden v Křepicích na Břeclavsku. Žena údajně policisty i záchranáře sama zavolala ihned po činu. K vraždě ji prý měla navést její mrtvá matka.

Informace o tom, kdo je obětí, se ale rozcházejí. Podle listu Právo šlo o partnera ženy, podle webu Deníku zhruba padesátiletá žena zadusila polštářem svého devadesátiletého otce. Otec jí prý vyhrožoval vyděděním. 

O případu vás budeme dál informovat.

Foto ilustrační foto

Štítky vražda, břeclavsko, otec, mrtvá matka, udušení, polštář, Křepice, okres Břeclav, Jihomoravský kraj, Pavel Šváb

Zabij svého otce, našeptávala prý ženě mrtvá matka. Poslechla a udusila ho polštářem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.