Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Namol opilí partneři se v Brně doma pohádali a domlátili. Žena přetáhla partnera těžítkem po hlavě

Pořádnou "Itálii" mají asi doma muž a žena z Černovic. K hádce padesátileté ženy a jejího o dva roky staršího partnera museli v sobotu večer brněnští strážníci. Hádka měla několik příčin a vyústila v oboustranné fyzické napadení.

Partnerský spor, jehož průběh byl silně poznamenaný množstvím vypitého alkoholu, zaměstnal v sobotu večer brněnské strážníky. Dozvěděli se o něm díky synovi padesátileté ženy, který při telefonátu s matkou slyšel křik a rány. O matku tak přirozeně dostal strach a zavolal raději na linku 156.

K černovickému bytovému domu ihned dorazila hlídka strážníků. Partneři strážníkům přiznali, že se pořádně pohádali. 

Hádka vznikla kvůli penězům, mobilnímu telefonu a klíčů od bytu. Po ostrých slovech přišly na řadu pěsti. Partneři si vyměnili několik úderů a žena pak nakonec muže přetáhla pěstí, ve které svírala kovové těžítko. O přesné trefě svědčil šrám na mužově hlavě. 

„Chování páru nabádalo k tomu, aby strážníci oba podezřelé vyzvali k dechové zkoušce," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. Žena nadýchala 2,5 promile, její partner "pouze" 2,36 promile.

„Hlídka dvojici uklidnila a muž podotkl, že tuto noc raději přespí u kamaráda. Strážníci případ předali do správního řízení, kde budou oba aktéři vedeni jako podezřelí z přestupku proti občanskému soužití," uzavřel Ghanem.

Foto PČR

Štítky Černovice, hádka, partneři, těžítko, Brno, Itálie

Namol opilí partneři se v Brně doma pohádali a domlátili. Žena přetáhla partnera těžítkem po hlavě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.