Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena napomenula věřícího, že si zpíval v kostele. Muž ji udeřil a poplival

Návštěva kostela svaté Maří Magdalény skončila nešťastně pro devětačtyřicetiletou věřící. Žena se šla do kostela pomodlit, místo toho skončila poplivána. Vše začalo, když si jeden z ostatních křesťanů začal v kostele zpívat.

Žena muže napomenula, aby se ztišil. Muž ale zareagoval tak, že ženu podle jejích slov udeřil a plivl na ni. Následně opustil kostel. Napadená ho sledovala až k nedalekému baru. Mezitím zavolala strážníky.

V podniku skutečně seděl sedmačtyřicetiletý muž, který hlídce potvrdil, že před chvílí přišel z kostela. Nezapíral ani to, že si v něm prozpěvoval. Podle něj má jen rád jiné modlitby a chtěl se projevit. Strážníkům však tvrdil, že ženu neudeřil, pouze strčil. 

„Protože se hlídce nepodařilo případ vyřešit na místě, postoupila ho pro podezření z přestupku proti občanskému soužití do správního řízení," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto mari-magdalena.cz

Štítky kostel, sv. Maří Magdalena, napadení, brno, strážníci, Marie Magdalena

Žena napomenula věřícího, že si zpíval v kostele. Muž ji udeřil a poplival  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.