Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Zloději vykradli v jihomoravské vesnici čtyři rodinné domy během jediného odpoledne

Policisté vyšetřují sérii krádeží z obce Velké Němčice na Břeclavsku. Zloději tam během jediného odpoledne vykradli hned čtyři rodinné domy. Odnesli si peníze, šperky a také elektroniku.

Série krádeží se stala ve čtvrtek 10. ledna. „Přijali jsme oznámení, že neznámí pachatelé vnikli do domků na různých místech v obci Velké Němčice," uvedla mluvčí policistů Kamila Haraštová.

K jednotlivým krádežím došlo v poměrně krátkém časovém sledu. Zloději se dovnitř dostali stejným způsobem – přelezli plot a vloupali se do domů. Zajímali se především o peníze, šperky a elektroniku. Vzniklá škoda se pohybuje okolo 200 tisíc korun.

„Přestože kriminalisté na místě zajistili veškeré dostupné stopy, žádáme o součinnost také občany. Pokud si někdo ve čtvrtek 10.  ledna 2019 v době od 15.30 do 19.10 hod. povšiml neznámých osob či vozidla a mohl by uvést podstatné informace, ať se ozve kolegům z hustopečského obvodního oddělení," vyzvala mluvčí.

Kontaktní údaje na policisty z Hustopečí: Obvodní oddělení Hustopeče, Husova 7. Telefon: 974 632 741; e-mail: bv.oop.hustopece.sekret@pcr.cz.

Foto PČR

Štítky krádež, rodinné domy, Velké Němčice, okres Břeclav, Hustopeče, rodinný dům

Zloději vykradli v jihomoravské vesnici čtyři rodinné domy během jediného odpoledne  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.