Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Namol opilý muž se motal po Brně, strážníky pak podezříval, že jsou také opilí 

Ani tma nedokázala ve čtvrtek pozdě večer skrýt vrávoravé pohyby muže v Křenové ulici. Hlídka strážníků zpovzdálí viděla, jak obtížně balancuje na kraji chodníku, a vydala se rychle k němu, aby neupadl do silnice.

Muž mluvil nesrozumitelně a z jeho dechu strážníci silně cítili alkohol, rozhodli se proto pro dechovou zkoušku. S tou muž souhlasil, ale trval na tom, že ji provede pouze v přítomnosti republikové policie.

Poté muž vyrukoval s tvrzením, že je strážník vůči němu zaujatý a nařkl ho z podnapilosti. Tu u strážníka spolehlivě vyvrátila dechová zkouška, kterou mu následně provedl zdravotnický personál. „Čtyřiadvacetiletý muž strávil noc na záchytné stanici a po vystřízlivění se bude správnímu orgánu zodpovídat kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. Za nepravdivé obvinění z přestupku mu nyní hrozí pokuta až dvacet tisíc korun. 

Foto MP Brno

Štítky strážníci, opilost, alkohol, Brno

VIDEO: Namol opilý muž se motal po Brně, strážníky pak podezříval, že jsou také opilí   |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.