Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladík z Brna neuklidil exkrementy po svých psech. S kolemjdoucí ženou je po sobě začali házet

Velmi netradiční výjezd si v pondělí odpoledne připsali brněnští strážníci. Do Žabovřesk je přivolala jednatřicetiletá žena a o deset let mladší muž. Mezi nimi se rozhořel spor o úklid psích výkalů. Ty nakonec doslova létaly vzduchem.

Jednadvacetiletý mladík venčil před domem v Žabovřeskách své dva psy. Než po nich stačil z chodníku uklidit velkou potřebu, jednatřicetiletá kolemjdoucí žena se na něj rozohnila.

Mladík jí slíbil, že jeho přítelkyně skočí do bytu pro sáček a on potom výkaly uklidí. Ženě ovšem takový scénář nestačil, sáhla do kabelky pro igelitový pytlík, exkrementy sebrala a plný sáček položila na otevřené okénko auta, do kterého muž právě nastupoval.

Jenže pytlík plný psích exkrementů sjel z otevřeného okna dovnitř a zamazal interiér auta. To mladého muže tak rozčílilo, že v afektu mrskl sáčkem zpátky po ženě. Trefil se přesně na bundu, kde zanechal obsah pytlíku charakteristickou stopu.

„Strážníci oběma oznámili, že kvůli podezření z přestupku si je předvolá správní orgán," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky pes, exkrementy, hádka, Žabovřesky, Brno

Mladík z Brna neuklidil exkrementy po svých psech. S kolemjdoucí ženou je po sobě začali házet  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.