Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladík nastříkal v Brně bez varování pepřák náhodným lidem do obličeje, pak dostal nakopáno

Nedobrovolným testem odolnosti organismu si v úterý večer prošla dvojice mužů ve věku 37 a 38 let. Podle svědků k nim na Benešově ulice v centru Brna přiběhl cizí muž a zcela bezdůvodně oba postříkal pepřovým sprejem. Třiadvacetiletý útočník se sice dal okamžitě na útěk, daleko ale neuběhl.

Jednomu z napadených se ho totiž podařilo dohnat a zadržet. Svědci incidentu mezitím zavolali strážníky, kteří zanedlouho přijeli a mladíka zatkli.

Ještě než na místo dorazili zdravotníci, aby ošetřili napadené muže, vstoupil na scénu další útočník. Šestatřicetiletý muž se v nestřežené chvíli rozběhl k útočníkovi a vší silou ho nakopl.

„Zdravotníci ošetřili zjištěná zranění a třiadvacetiletého muže následně převezli do Fakultní nemocnice u svaté Anny. Podezřením na přestupek proti občanskému soužití se bude zabývat správní orgán, který bude mít k dispozici i kamerový záznam," uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto ilustrační foto, MP Hradec Králové

Štítky pepřový sprej, útok, benešova, Brno, Benešov, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Mladík nastříkal v Brně bez varování pepřák náhodným lidem do obličeje, pak dostal nakopáno  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.