Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilí rockeři se v Brně vraceli z koncertu, jeden si rozbil hlavu v podchodu pod nádražím

Postavy klopýtající ve středu v noci podchodem u vlakového nádraží si všimli pracovníci dohledového centra městské policie. Prostřednictvím kamer pak byli svědky toho, jak se muž zapotácel a upadl. Na místo okamžitě vyjela hlídka strážníků, která našla čtyřiapadesátiletého muže ležet v kaluži krve. Vedle něj klečel jeho dvaačtyřicetiletý bratr.

Zatímco strážníci staršímu muži obvazovali krvácející šrám nad okem, jeho příbuzný jim vysvětlil, že byl s bratrem na rockovém koncertě, kde se pořádně posilnili alkoholem.

Při cestě na vlak zpátky na Vysočinu ale starší z nich klopýtl a rozbil si čelo. „Mezitím, co sourozenci strážníkům děkovali za pomoc, hlídka oběma opláchla vodou z kufru auta zakrvácené ruce," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Na místo pak dorazila sanitka, která zraněného převezla do nemocnice u Svaté Anny k dalšímu ošetření. 

Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky rock, rockeři, alkohol, podchod, hlavní nádraží, Brno, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Kraj Vysočina

Opilí rockeři se v Brně vraceli z koncertu, jeden si rozbil hlavu v podchodu pod nádražím  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.