Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Namol opilý řidič trefil sloup před hlavním nádražím, nadýchal přes tři promile

Podezřele jedoucího auta si v neděli v noci všimli strážníci v Nádražní ulici. Přímo před zraky strážníků začal tmavý mercedes couvat a pak se prudce rozjel dopředu, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení. Poté se ještě pokusil z místa ujet, své auto však namol opilý řidič nedokázal ani rozjet.

Vyjet z místa se pokusil ještě jednou, ani za hlasitého doprovodu motoru a hustého oblaku dýmu se mu to však nepodařilo. Strážníci muži pak zahradili cestu autem.

Za volantem mercedesu seděl šestačtyřicetiletý muž, který vůli svému stavu nedokázal ani pořádně vylézt z auta. Pro strážníky tedy nebylo překvapením, že mž nadýchal závratných 3,2 promile. Muž má navíc soudem zabavený řidičák a vystavený zákaz řízení.

Kamarádka situaci nezachránila

Z nastalé šlamastyky chtěla muže vysekat spolucestující z auta. Jednatřicetiletá žena sedící na sedadle spolujezdce strážníkům tvrdila, že prý autem přijela ona a její kamarád jí chtěl jen pomoci s couváním. To jí podle jejích slov prý moc nejde, protože se řídit teprve učí a řidičský průkaz proto také nemá. 

Strážníci jí tedy dali dýchnout a nestačili se divit. Sice nepřekonala svého kamaráda, přístroj jí ale i tak ukázal přes dvě promile. „Hlídka přivolala státní policisty, kteří si případ kvůli podezření z trestného činu převzali," uzavřela mluvčí strážník Tereza Kadrnožková.

 

Foto MP Brno

Štítky opilý řidič, hlavní nádraží, brno, strážníci, Mercedes-Benz, sloup

VIDEO: Namol opilý řidič trefil sloup před hlavním nádražím, nadýchal přes tři promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.