Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Senior chtěl v Brně ukončit život skokem z balkonu, strážníci mu to rozmluvili

Skvěle odvedenou práci mají za sebou brněnští strážníci. Ti zachránili staršího muže, který stál na balkonu panelového domu na sídlišti na západě Brna a chtěl skočit. Strážníci mu jeho plán během několika minut rozmluvili.

Šestasedmdesátiletý muž přecházel po úzké římse, nebezpečně se nakláněl a u toho opakoval, že chce skončit se životem. Hlídka začala muže okamžitě uklidňovat. Naléhání strážníků, aby se zábradlí balkonu nepouštěl, naštěstí muž uposlechl. 

Následně se i mírně rozpovídal a strážníkům prozradil, jak se jmenuje a kolik mu je let. Strážníci s ním začali rozmlouvat o jeho práci a současně stále hlídali, jestli se jeho psychický stav nezhoršuje. Po několika minutách na místo dorazili hasiči, kteří muži přistavili žebřík a nešťastný senior po něm slezl dolů.

„Tam si prokřehlého seniora převzali do péče záchranáři, kteří se o něj postarali a odvezli ho do nemocnice," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky strážníci, balkon, Brno

Senior chtěl v Brně ukončit život skokem z balkonu, strážníci mu to rozmluvili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.