Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž našel v Brně igelitku, ve které bylo půl milionu. Vše poctivě vrátil

Karma je zdarma. A pokud je opravdu spravedlivá, může se poctivý nálezce v životě těšit na samé štěstí. Muž totiž našel v Brně igelitku, ve které bylo téměř půl milionu korun v hotovosti. Vše šel okamžitě odevzdat na policii.

Minulý týden mohl být pro pětapadesátiletého cizince finančně velmi ztrátový. Ten vyrazil na oběd a nákup do nákupního centra v Králově Poli. Když vyřídil vše potřebné, vyjel se s nákupním vozíkem do garáží, kde měl zaparkované své vozidlo.

Po naložení nákupu nastoupil do auta a odjel. Jenže v nákupním vozíku zůstala taška se spoustou peněz, dokumenty a doklady. Na to že mu taška chybí, přišel až doma. Když se vrátil zpět, byla taška samozřejmě pryč. 

Vše tedy okamžitě oznámil na policii a vydal se domů. Do toho mu zazvonil telefon a na druhé straně mu mužský hlas oznámil, že našel tašku s jeho doklady a hotovostí. „Pánové se potkali na obvodním oddělení, kde poctivý nálezce vrátil svému majiteli tašku s dokumenty a  finanční hotovostí 450 000 korun. Ten za vrácení poděkoval a předl nálezci finanční odměnu," uzavřela policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Foto PČR

Štítky peníze, ůl milionu, nálezce, Brno, hotové peníze, Královo Pole

Muž našel v Brně igelitku, ve které bylo půl milionu. Vše poctivě vrátil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.