Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Otec s malým synem v Brně kradli jako sehraná dvojice v supermarketu

Brněnští strážníci se musejí jen zřídka zabývat krádežemi, ve kterých figurují děti. Ještě méně obvyklé jsou případy, kdy se krádeže zboží odehrává za přítomnosti a plného vědomí rodičů. Přesně to se ale údajně stalo v sobotu večer v jednom z brněnských hypermarketů.

Ostraha si na záběrech z kamer všimla pětačtyřicetiletého muže s desetiletým synem. Vzájemně spolupracovali při ukrývání věcí do tašek a posunky se ujišťovali, že je nikdo nepozoruje.

Bezpečnostní agentuře se ale celé jejich jednání podařilo nahrát. Muž ukradl potraviny za více než šest set korun a jeho syn vitamíny přibližně za tisícikorunu. Pracovník ostrahy je proto zastavil za pokladnami.

Otec ani nevěděl, kdy se syn narodil

Otec ani strážníkům nedokázal přesně říct, kdy se dítě narodilo. Chlapec si svým datem narození také nebyl jistý. „Strážníci přivolali státní policisty, a protože hlídka PČR neshledala podezření z trestného činu, postupují strážníci případ sociálním pracovníkům i do správního řízení," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Foto pixabay.com

Štítky otec, syn, kráděž, Brno, supermarket

Otec s malým synem v Brně kradli jako sehraná dvojice v supermarketu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.