Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Zásahovka si vyšlápla na dealera drog. Našla u něj 30 kilo trávy, prodával i extázi a kokain

Prodával marihuanu po kilech. K tomu nabízel i kokain a extázi. Díky tomu neušel pozornosti policistů z protidrogového, kteří dvaatřicetiletého muže z Břeclavska sledovali již delší dobu. Na začátku listopadu si pro něj proto přišel tým ozbrojenců z Útvaru rychlého nasazení.

Kriminalisté muže viní z výroby téměř 5 kilogramů marihuany, s více než 80 kilogramy konopí obviněný také zprostředkoval obchod. Prodal i 445 tablet extáze a 96 gramů kokainu. Spolu se zadrženým vyslýchají policisté další tři podezřelé.

Muž drogy prodával nejen u nás, ale měl také odběratele v Rakousku. V některých případech si sjednával i kurýry, kteří samotný obchod provedli. Ti jezdili nejčastěji do Štýrského Hradce a do Vídně. 

Při domovních prohlídkách policisté zajistili téměř třicet kilogramů sušené rostlinné hmoty, 2 000 euro, telefony, váhy, hnojivo a další věci. „Hlavní organizátor trestné činnosti je stíhán vazebně, ostatní čelí obvinění na svobodě. Hrozí jim až dvanáctiletý pobyt ve vězení," uzavřel policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto PČR

Štítky zásahová jednotka, urna, dealer, drogy, marihuana, kokain, extáze, Útvar rychlého nasazení, okres Břeclav, Rakousko, Vídeň, Pavel Šváb, Štýrský Hradec

VIDEO: Zásahovka si vyšlápla na dealera drog. Našla u něj 30 kilo trávy, prodával i extázi a kokain  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.