Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Čtveřice v Brně vykrádala kontejner na oblečení. Vymlouvali se, že hledají mobil

Zvláštní způsob pořizování "nového" oblečení zvolili čtyři lidé v Brně. Dva muži a dvě ženy vyprazdňovali v Líšni kontejner na oblečení. Městskou policii na ně upozornilo několik svědků. Hlídce pak tvrdili, že v kontejneru hledali ztracený mobil.

Krádež se stala ve čtvrtek večer před supermarketem v Novolíšeňské ulici. Svědkům neuniklo, že muži chodili s plnými taškami od auta ke kontejneru.

Vyslaná hlídka strážníků vzápětí na parkovišti zastihla dva muže nesoucí tašku s oblečením.  Na dotaz strážníků, zda je někdo i uvnitř kontejneru, oba muži shodně tvrdili, že ne.

Jeden ze strážníků pak ale posvítil baterkou dovnitř a uviděl tam dvě ženy. Jedna z žen se poté začala vymlouvat, že v kontejneru hledala mobil, který tam jednomu z mužů údajně spadl. Historka se nevydařila, jelikož měl muž svůj telefon celou dobu u sebe.

„Strážníci vše podstatné zadokumentovali a čtveřici ve věku 29 až 53 let a případ s podezřením na přestupek proti majetku postoupili správnímu orgánu," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, Aha!

Štítky kontejner na oblečení, krádež, Líšeň, kontejner, oblečení, Brno

Čtveřice v Brně vykrádala kontejner na oblečení. Vymlouvali se, že hledají mobil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.