Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Zloději vykrádali auta na parkovišti v Brně, policisté hledají svědky

Brněnští policisté vyrazili ve čtvrtek 11. října na parkoviště u obchodního centra ve Sportovní ulici. Důvodem bylo časté vykrádání zaparkovaných aut. Netrvalo to ani dvě hodiny a policisté nachytali při činu partičku zlodějů.

Policisté si všimli ppodezřelého muže (46), který obcházel auta. Když se na něj zaměřili, zjistili, že je ve spojení se dvěma dalšími komplici. Dva z trojice pak vnikli do třech aut a prohledali je. Přišli si však jen na 6 krabiček cigaret a pak místo rychle opustili.

Policisté je nedaleko zatkli a následně zjistili, že jeden ze zlodějů už má sedět ve vězení za dřívější majetkové delikty (navíc obviněn z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání) a další zloděj zas řídil po užití pervitinu (ohrožení pod vlivem návykové látky).

Kromě toho byli všichni tři obvinění z krádeže a poškození cizí věci. „V souvislosti s případem by kriminalisté potřebovali mluvit s řidiči stříbrné Škody Octavia (odcizený otevřený karton cigaret) a červeného vozidla nezjištěné značky, kteří ve čtvrtek 11. října v místě parkovali mezi 16 a 17 hodinou a odjeli dříve, než je policisté stačili oslovit. Obrátit se mohou na telefon 974 624 750 nebo tísňovou linku 158," vyzval policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto PČR

Štítky zloději, parkoviště, Brno, svědci, Pavel Šváb, Škoda Octavia

VIDEO: Zloději vykrádali auta na parkovišti v Brně, policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.