Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Mladíci okradli muže spícího pod Petrovem, počíhali si na ně strážníci

Brněnské centrum je z podstatné části protkáno kamerovým systémem městské policie. Krom hlavního nádraží mají strážníci tradičně spoustu práce na Denisových sadech. Své by o tom mohli říci dva mladíci, kteří tam v noci na neděli okrádali spícího muže.

Mladíci se kolem spícího muže motali a pokaždé, když měli "čistý vzduch", dali se do důkladného prohledávání věcí spícího muže. Jejich počínání ale neušlo pozornosti kamer městské policie. Na místo tak okamžitě vyrazila hlídka strážníků. 

Kamera je oba sledovala i poté, co prohledávání tašky ukončili a vydali se směrem k hlavnímu nádraží. Nedostali se ale daleko. Na konci ulice Bašty jim cestu zahradilo auto, ze kterého vyskočila hlídka strážníků.

Osmnáctiletý mladík a jeho o rok mladší kolega, po kterém bylo dokonce vyhlášeno celostátní pátrání, ukradli muži cestovní doklady, mobilní telefon a peníze. „Přivolaná celorepubliková policie si případ i oba mladíky převzala, jsou totiž důvodně podezřelí z trestného činu krádeže," uzavřela Tereza Kadrnožková.

Foto MP Brno

Štítky krádež, petrov, denisovy sady, kamery, Brněnský Petrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladíci okradli muže  spícího pod Petrovem, počíhali si na ně strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.