Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladík v Brně neunesl konkurenci v lásce. Na svého soka si počkal před domem se zbraní

Brněnští policisté dopadli trojici mladíků podezřelých z vydírání se zbraní. Jeden z nich si šel vyřešit účty se svým sokem v lásce, na souboj se ale vybavil ruční pistolí.

Když ve večerních hodinách dorazili mladíci před dům rivala, domlouvali se, co s ním udělají. Hlavně jej chtěli vylákat z domu a důrazně mu naznačit, aby dal ruce pryč od dívky, se kterou se schází.

Dlouho vyzváněli na zvonek, ale nikdo neotvíral. Po chvíli z domu vyšel kamarád hledaného milence, který šel jen s odpadky do popelnice. Mladíci využili situace jeden z nich vytáhl zbraň a donutil muže dovést bandu k bytu, ve kterém měl bydlet dotyčný milenec.

Ten však na zvonění a bouchání na dveře nereagoval, protože viděl, co se stalo venku a zavolal na policii. Incident se tak naštěstí obešel bez zranění. „Mladíci, kterým je devatenáct a dvacet se nyní budou zodpovídat z vydírání," uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Foto PČR

Štítky zbraň, Brno, vydírání, dům, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík v Brně neunesl konkurenci v lásce. Na svého soka si počkal před domem se zbraní  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.