Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Opilý cyklista jel v Brně po chodníku a bez světel. Pak chtěl zmlátit strážníka

Agresivní chování opilého cyklisty museli v noci na čtvrtek řešit brněnští strážníci. Čtyřiadvacetiletý muž jel na kole bez světla a navíc po chodníku. Strážníkům napřímo řekl že jede z hospody. Když zavolali státní policisty, začal být mladý cyklista agresivní.

Když mladíka strážníci zastavili, okamžitě z něj cítili alkohol. Mladý muž odpověděl bez zaváhání, že z hospody, kde vypil několik piv. Strážníky se snažil přesvědčit o tom, že jeho jízda bez světla, po chodníku a pod vlivem není problém, protože se alespoň nemotá mezi auty.

Strážníci mu vysvětlili, že porušil několik vyhlášek. Mladý muž navíc nebyl schopný prokázat svou totožnost, takže na místo vyrazili státní policisté. To ale muselo cyklistu rozzlobit natolik, že začal strážníkům vulgárně nadávat a jedhoho z nich dokonce vyzval na souboj. A aby dokázal, že to myslí vážně, rozmáchl se proti němu. 

„Hlídka agresivního muže spoutala. Po ztotožnění státními policisty ho strážníci převezli v poutech na záchytnou stanici k vystřízlivění a případ předali přestupkové komisi," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Foto pixabay.com

Štítky cyklista, Brno, alkohol, strážníci, napadení, chodník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý cyklista jel v Brně po chodníku a bez světel. Pak chtěl zmlátit strážníka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.