Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Migranti objevení v Mikulově se do kamionu dostali v Srbsku. Policisté je vrátí na Slovensko

Čtyři migranty bez potřebných povolení nalezli ve čtvrtek jihomoravští cizinečtí policisté v přívěsu kamionu jedoucího z Turecka. Řidič policisty upozornil sám, slyšel prý divné zvuky. Tři muži poputují na Slovensko, jeden zažádal o azyl v Bulharsku.

Na možné černé pasažéry upozornil policisty sám řidič. V Česku prý začal slyšet z přívěsu podivné zvuky. Přivolaní policisté po rozpečetění nákladového prostoru narazili na 4 muže ve věku kolem 25 let, kteří o sobě tvrdili, že pochází z Afghánistánu. 

„Cizinečtí policisté již vyslechli řidiče i čtyři zadržené migranty, na které upozornil řidič kamionu včera v Mikulově. Do nákladového prostoru auta se dostali bez vědomí řidiče pravděpodobně v Srbsku," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Tři z nich budou vráceni na Slovensko, poslední požádal o azyl v Bulharsku, kam se také vrátí.

Štítky migranti, Mikulov, policisté, kamion, řidič, Srbsko, Slovensko, Bulharsko, Turecko, Česko, Afghánistán, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Migranti objevení v Mikulově se do kamionu dostali v Srbsku. Policisté je vrátí na Slovensko  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.