Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladý muž čekal v Bystrci na rozjezd. Bezdůvodně ho zmlátila parta náctiletých chlapců

, aktualizováno 19. srpna 2018, 10:00

Čekal si v klidu na rozjezd, zničeho nic začal schytávat rány. Dvě hodiny po páteční půlnoci se na linku 156 ozval pětadvacetiletý muž, kterého údajně napadla skupinka chlapců. Přivolaným strážníkům popsal, že při čekání na rozjezd na zastávce Zoologická zahrada k němu přišlo několik mladíků a začali ho bít.

Pokračovali v tom údajně i poté, co upadl na zem. Měl krvácející ret a také podlitinu pod pravým okem, hlídkou nabízené lékařské ošetření i přivolání sanitky však odmítl.

„Strážníkům popsal jednoho z údajných útočníků a hlídka si vzpomněla, že podobnou skupinu míjela při kontrole Bystrce," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Strážníci se vydali tím směrem a zanedlouho uviděli čtyři mladíky, kteří na ně už z dálky volali, že se jen bránili. „Z toho hlídka usoudila, že může jít o podezřelé. Chlapce ve věku od 15 do 17 let strážníci předali přivolaným republikovým policistům, kteří případ dále šetří," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Zdroj MP Brno

Štítky přepadení, chlapci. brno, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž čekal v Bystrci na rozjezd. Bezdůvodně ho zmlátila parta náctiletých chlapců  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.