Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Neznámý vandal ničí auta na Brněnsku žíravinou

Velmi nemilou zálibu si našel zatím neznámý vandal, který řádí několik týdnů v Bílovicích nad Svitavou. Stříká totiž neznámou žíravinu na zaparkovaná osobní auta. Šlapaničtí policisté, kteří případ vyšetřují, zjistili z kamerových záznamů, že pachatelem je nejspíš muž středního věku. Žíravinou už poničil jedenáct aut. Jejich majitelům způsobil škodu za skoro dvě stě tisíc korun.

Vandal zaútočil opakovaně na parkovišti před novým obecním úřadem. V dalších případech pak v okolních ulicích. „Muž projde kolem auta a pravděpodobně z injekční stříkačky nastříká na auto neznámou žíravinum" uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Tak například před několika dny poničil lak na osobním automobilu Chevrolet a majiteli způsobil škodu za deset tisíc korun. Několik dní předtím se stal terčem jeho útoku osobní automobil Mercedes. Oprava poničeného laku přijde majitele na nejméně šedesát tisíc korun. Šlapaniční policisté se domnívají, že auta si vybírá náhodně.

„Informace vedoucí ke ztotožnění pachatele uvítají policisté na telefonním čísle 602 647 421, případně na lince 158.Policie děkuje za spolupráci," uzavřel Malášek.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky žíravina, Brněnsko, policie, auta, vandal, ničení, automobil, Bílovice nad Svitavou, Chevrolet, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Neznámý vandal ničí auta na Brněnsku žíravinou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.