Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Namol opilý mladík začal za jízdy v autobuse sprejovat

Alkohol umocňuje vášně. Avšak pokud je vášní člověka sprejování, měl by si i přes opilost sakra rozmyslet, kde ji bude ventilovat. Velmi špatný nápad dostal v pondělí pětadvacetiletý muž, který cestoval autobusem do Medlova.

Mladík seděl na zadním sedadle. Boční sklo autobusu ho však dráždilo natolik, že vytáhl sprej a nastříkal na něj obrazec. Jenže při své opilosti si neuvědomil, že je autosprej velmi výrazně cítit. Jeho počínání si tak všimli další cestující. Ti upozornili šoféra, který následně vše oznámil na tísňovou linku.

Mladík, který nadýchal skoro tři promile, sice přivolané hlídce tvrdil, že čerstvě namalovaný obrazec není jeho dílem, navíc prý u sebe ani nemá sprej. Ten policisté ale našli skrytý mezi sedadly. Navíc zjistili, že mladík byl v minulosti za podobné skutky trestaný. „Muž skončil v poutech a následně v policejní cele," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky sprejer, Medlov, autobus, policisté

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Namol opilý mladík začal za jízdy v autobuse sprejovat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.