Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý muž zmlátil v brněnské restauraci dvě ženy, třetí povalil na zem

Značné mezery ve slušném chování evidentně má muž, kterého ve středu večer zadrželi strážníci v Králově Poli. Muž si v restauraci přisedl do společnosti dvou žen, z nichž byla jedna jeho manželkou. Po chvíli začal být agresivní a obě ženy napadl.

Ještě než strážníci přispěchali na místo, muž podle svědků dvě ženy udeřil a třetí, která se ho snažila uklidnit, povalil na zem. Z nejasného důvodu všem ženám také sprostě nadával.

Agresor u sebe neměl ani žádný doklad a po výzvě strážníků, aby setrval na místě, se dal na útěk. Strážníci ho však po pár metrech chytili a spoutali. Trojici žen poté prohlédli zdravotníci a jednu z nich převezli k vyšetření do nedaleké kliniky.

Muž při dechové zkoušce nadýchal 2,33 promile. „Přivolaní republikoví policisté vyloučili spáchání trestného činu, a tak případ dořeší správní orgán. Padesátiletý muž je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití, z majetkového přestupku a také z neuposlechnutí výzvy úřední osoby," uzavřel mluvčí strážnků Pavel Šoba.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky opilec, agresor, brno, Královo Pole, ženy, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž zmlátil v brněnské restauraci dvě ženy, třetí povalil na zem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.