Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Vyhazovač v Chrlicích surově zmlátil mladíka, který močil na nepovoleném místě

Několik lidí bylo o víkendu svědky velmi drsného zásahu pracovníka ostrahy na Letní noci v Chrlicích. Mladík dle všeho překročil prostor vyznačený páskou a šel vykonat potřebu. Vyhazovač se s ním však nemazal, mladého muže kopl mezi lopatky a pak mu uštědřil dvě pořádné facky.

Z videa je zřetelné, že mladík se nejspíše rozhodl vykonat malou potřebu v prostoru, kam je návštěvníkům vstup zakázán. Pracovník ostrahy to uviděl a místo domluvy mladíka, který asi zrovna močil, nakopl zezadu mezi lopatky. Mladého muže rána znenadání povalila na zem. Tím však zásah zdaleka neskončil. Vyhazovač chlapci přidal na cestu dvě pořádné mlaskavé facky.

Podle informací Deníku Rovnost měl jeden ze svědků nahlásit celý incident na policii. Ta událost eviduje, avšak stále se nenašli žádní jiní svědci. „Zatím neznáme poškozeného ani útočníka. Také čekáme, až se přihlásí svědci,“ prohlásila mluvčí policistů Petra Hrůzová.
 

Autoři | Foto Facebook/Antonín Beneš

Štítky Chrlice, napadení, vyhazovač, facky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Vyhazovač v Chrlicích surově zmlátil mladíka, který močil na nepovoleném místě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.