Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na hlavním nádraží se strhla velká bitka kvůli ženě. Ta vyvázla s krvácejícím zraněním hlavy

K nastartovaným motorům autobusových rozjezdů se v noci na neděli přidaly také zvuky rvačky, která vypukla mezi několika lidmi přímo v Nádražní ulici. Za vším stálo hrubé chování k ženě, ta nakonec odnesla celou událost nepříjemným zraněním.

Přivolané hlídky strážníků na místě uviděly skupinku lidí, která se napadala. Jeden z mužů přitom ležel na zemi. Na něj útočil čtyřiadvacetiletý muž, kterého hlídka okamžitě od ležícího odtrhla a spoutala.

Pětatřicetiletého muže strážníci zvedli a ujistili se, jestli je v pořádku. Muž jim následně vysvětlil, že rvačku způsobilo hrubé chování jednoho z odejivších mužů k šestatřicetileté ženě. „Z místa se však následně pokusil i přes výzvu strážníků odejít a skončil proto stejně jako údajný útočník v poutech," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Žena při konfliktu utrpěla ránu do hlavy, která jí krvácela. Druhá hlídka jí zranění obvázala a přivolala sanitku. „Záchranáři ženu převezli do Úrazové nemocnice a případ si převzali na místo přivolaní státní policisté," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj MP Brno

Štítky bitka, nádraží, nádražní ulice, dívka, tržná rána, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hlavním nádraží se strhla velká bitka kvůli ženě. Ta vyvázla s krvácejícím zraněním hlavy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.