Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Mladík bez řidičáku ujížděl policistům, pasažéři z jeho auta vyskákali za šílené jízdy ven

Životní a ne zrovna příjemný zážitek za sebou mají dva muži, kteří si dohodli s neznámým řidičem, že je odveze do vesnice kousek od Brna. V Zapletalově ulici se jejich vozidlo rozhodla zkontrolovat policejní hlídka. Řidič začal zběsile ujíždět, muži se báli o svůj život a tak za jízdy vyskočili z auta.

Řidič na znamení policistů k zastavení nereagoval, zrychlil a následně se vydal na polní cestu. Jeho neplánovaní pasažéři mu domlouvali, aby zastavil, on jim však odvětil, že nemá řidičák a bojí se případného vězení.

První spolucestující se odhodlal a ve vysoké rychlosti vyskočil z auta do vysoké trávy, druhému naštěstí řidič přibrzdil. „Komárovští policisté okamžitě ukončili pronásledování a zkontrolovali oba muže, kteří při kaskadérském manévru naštěstí nebyli vážněji zraněni," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Kdo byl ujíždějícím řidičem, policisté zjistili během několika hodin. „Po důkladném prošetření všech okolností se teď přestupky dvaadvacetiletého muže za volantem  bude zabývat správní orgán," uzavřel Šváb.

 

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky honička, policisté, Brno, výskok z auta, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík bez řidičáku ujížděl policistům, pasažéři z jeho auta vyskákali za šílené jízdy ven  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.