Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladý muž se v supermarketu na Dornychu pokusil ukrást téměř padesát kostek másla

Pracovníci ostrahy hypermarketu v ulici Dornych se v neděli odpoledne nestačili divit. Když totiž za pokladnami zastavili podezřele se chovajícího šestadvacetiletého muže, objevili u něj másla za víc než 2300 korun.

Ještě dříve, než se stihl lup rozpustit, dorazili do obchodu přivolaní strážníci. Těm se muž ke krádeži přiznal, doklady u sebe ale neměl a kvůli ověření totožnosti tak hlídka na místo přivolala státní policii. Másla zůstala nepoškozená a tak je pracovníci obchodu vrátili mezi sortiment. „Šestadvacetiletý muž je podezřelý z majetkového přestupku a jeho chováním se proto bude zabývat správní orgán," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Kartáčky a zubní pasty za sedm a půl tisíce

O dvě hodiny později vyjížděla hlídka k další hlášené krádeži, tentokrát do ulice U pošty. I tamní údajný lup se vymykal běžným případům. Když totiž devětadvacetiletý muž na stůl vyskládal pronesené zboží, ukázalo se, že kolem pokladen vynesl zubní kartáčky a pasty v hodnotě 7500 korun. „Kvůli výši škody a také tomu, že už byl muž v minulosti za podobný čin trestaný, přivolali strážníci na místo republikové kolegy, kteří si údajného zloděje převzali," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky kostky másla, krádež, dornych, máslo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž se v supermarketu na Dornychu pokusil ukrást téměř padesát kostek másla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.