Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž chodil po Brně a demoloval, co mu přišlo pod ruku

Rozbitá výloha, čelní sklo u auta, převrácené popelnice. Noční cesta dvaatřicetiletého muže znamenala nebezpečí pro celé okolí. Naštěstí zakročili strážníci, kteří museli použít donucovací prostředky.

Trestuhodnou činností si v neděli večer krátil čas dvaatřicetiletý muž jdoucí Kuldovou ulicí. Kolemjdoucí, který ho tam potkal, oznámil na linku 156, že muž převrací dopravní značky a nechává za sebou nepořádek

Cestou k výtržníkovi si strážníci všimli rozsypané popelnice, rozbité výlohy a také poškozeného čelního skla u zaparkovaného auta. Rozbité okno pak objevili i v domě ve vedlejší ulici a nedaleko se jim podařilo dostihnout i podezřelého.

„Hlídka ho vyzvala, aby zůstal na místě. To se ale dvaatřicetiletému muži nelíbilo a dal se na odchod. Strážníci proto muže za použití donucovacích prostředků spoutali, a protože způsobená škoda přesáhla podle odhadů 5000 korun, přivolali republikové policisty, kteří si případ převzali," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj MP Brno

Štítky rozbitá výloha, čelní sklo, popelnice, výtržník, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chodil po Brně a demoloval, co mu přišlo pod ruku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.