Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zfetovaný muž lezl na hlavním nádraží po čtyřech a vrčel na strážníky, jednoho se pokusil kousnout

Hlavní nádraží v Brně je místem, kde se potkává velmi pestrá paleta individuií. Tuto paleta v noci na sobotu ještě rozšířil muž, který si hrál na psa a chtěl pokousat strážníky.

Skupinu šesti mladých lidí, kteří se střídali v podpírání téměř netečného kamaráda, potkala v noci na neděli při kontrole u hlavního nádraží hlídka strážníků.Nikdo z nich ale evidentně nebyl schopný se o něj postarat a těžce podroušeného muže nakonec nechali sesunout k zemi. V tu chvíli začal lozit po čtyřech a mířil k jednomu ze strážníků.

Přitom na něj cenil zuby a vrčel jako pes. Po kolenou se rychle přesunul k jeho nohám a chytil ho za nohavici. Vše nasvědčovalo tomu, že se strážníka chystá kousnout a tak hlídka použila donucovací prostředky a muže spoutala.

„Přivolaná lékařka potvrdila, že muž je pod velmi silným vlivem drog. Nařídila proto jeho převoz na jednotku intenzivní péče. V sanitce asistovali zdravotníkům i strážníci. Podezřením z přestupku proti veřejnému pořádku se bude zabývat přestupková komise," prohlásil mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto ilustrační foto | Zdroj MP Brno

Štítky hlavní nádraží, vrčení, alkohol, drogy, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zfetovaný muž lezl na hlavním nádraží po čtyřech a vrčel na strážníky, jednoho se pokusil kousnout  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.