Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Holky slavily patnácté narozeniny. Jedna se opila do němoty, druhá zkolabovala chvíli po ní

Následky přemíry alkoholu si naplno zažily velmi mladé dívky z Brna. Strážníci je našli po devatenácté hodině u zastávky šaliny na České. Jedna dívka byla opilá do němoty, druhá zkolabovala o chvíli později.

Podle volajícího na tísňovou linku ležela ještě chvíli předtím jedna z nich na chodníku a druhá se ji pokoušela zdvihnout. Hlídka třináctiletou a patnáctiletou dívku zastihla, když už obě seděly na lavičce. Mladší z nich ale nevnímala nic z toho, co se kolem ní dělo. Kamarádka jen podpírala její bezvládné tělo a marně se snažila udržet vzpřímeně její hlavu.

Strážníci proto okamžitě zavolali záchranáře. Její kamarádka odmítala říct, kolik toho vypily. Přiznala jen to, že se vracejí z oslavy patnáctých narozenin.

Po příjezdu záchranky náhle zkolabovala i ona a sanitky proto odvezly obě dívky do nedaleké Dětské nemocnice. „Hlídka potom zjišťovala, jestli kolemjdoucí nebo personál místních podniků nepostřehli, odkud dívky přišly a kde získaly alkohol. Strážníci případ předali státní policii pro důvodné podezření z trestného činu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj MP Brno

Štítky alkohol, dívky, opilost, Brno, němota

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Holky slavily patnácté narozeniny. Jedna se opila do němoty, druhá zkolabovala chvíli po ní  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.