Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilá žena zaútočila v Mariánském údolí na malou dívku, protože se na ni špatně podívala

Neomluvitelnou reakci na letmý pohled malé holčičky předvedla v sobotu večer opilá matka dvou synů, kteří byli celou dobu s ní, v Mariánském údolí. Sedmadvacetiletá žena napadla malou dívku i její matku. Pak se chtěla pustit i do strážníků.

Celý konflikt údajně vyvolal nevinný pohled malé dívky, který si mladá agresivní žena vyložila po svém. Vlétla proto na malou holčičku i na její matk ua strhla se šarvátka. Po příjezdu strážníků agresorka neustále hystericky křičela a všem (včetně strážníků) sprostě nadávala. Přitom ji nevadilo, že má  u sebe dva syny.

Strážníkům se přiznala, že vypila několik piv. Dál ale se strážníky spolupracovat odmítala. „Hlídka ji opakovaně vyzývala k prokázání totožnosti a také k tomu, aby se uklidnila. Když se žena pokusila s výhružným gestem vstát a byla agresivní, strážníci ji spoutali," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Žena pak nadýchala 1,13 promile. Hlídka na místo zavolala republikovou policii a mezitím ošetřila onapadenou ženu, která při šarvátce utrpěla tržnou ránu na ruce. „Státní policie si na místě sedmadvacetiletou ženu převzala spolu s případem kvůli podezření ze spáchání trestného činu. Pro ženiny syny přijel její otec, který strážníkům slíbil, že se o ně postará," uzavřela Kadrnožková.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj MP Brno

Štítky Mariánské údolí, napadaení, opilá matka, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena zaútočila v Mariánském údolí na malou dívku, protože se na ni špatně podívala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.