Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vražda v Brně. Milenec nedokázal unést rozchod, manžela své milenky ubodal přímo před jejíma očima

Případ brutální vraždy řešili o uplynulém víkendu brněnští policisté. Muž, který neunesl rozchod se svou vdanou milenkou, vtrhl manželskému páru přímo do ložnice a před očima své bývalé přítelkyně ji ubodal manžela k smrti.

Hrůzný čin se stal v neděli v ubytovně v Brně Židenicích. Sedmatřicetiletý muž neunesl rozchod a vyrazil za manželským párem do jeho pokoje s nožem s patnácticentimetrovou čepelí. Když se dostal do místnosti, kamžitě začal na posteli ležícího muže před očima manželky bodat do zad a do břicha.

Kvůli nastalému křiku a hluku přiběhl soused z vedlejšího pokoje a statečně běsnícímu muži vyrazil nůž z ruky. I tak bohužel muž svým zraněním nakonec v nemocnici podlehl.

Agresor pak vyskočil z okna a utekl. „Unikající muž se skrýval jen do pondělního dopoledne. Kriminalisté jej vypátrali v Brně v bytě u příbuzných," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Svou oběť už předtím napadl

Při prvním výslechu se muž přiznal, že neunes ukončený milostný poměr, během kterého žena otěhotněla. Svou oběť už dokonce několik dní před tím fyzicky napadl.

Hrozí mu až 20 let

„Kriminalisté po provedení potřebných úkonů v trestním řízení zahájili trestní stíhání pro trestný čin vraždy a podali státnímu zástupci podnět na vzetí do vazby. Pachatel musí počítat s trestem odnětí svobody v rozpětí od dvanácti do dvaceti let," uzavřel Šváb.

 

Autoři | Foto ilustrační foto, PČR | Zdroj PČR

Štítky vražda, Brno, milenec, manžel, ubodání, Židenice, ubytovna, manželé, Pavel Šváb, milenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vražda v Brně. Milenec nedokázal unést rozchod, manžela své milenky ubodal přímo před jejíma očima  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.