Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž nedokázal zpod podlahy vytáhnout mobil, tak ji rozmlátil krumpáčem

Zajímavé řešení prekérní situace našel šestadvacetiletý muž v Brně. Jeho kamarádce spadl telefon pod dřevěnou podlahu. Když nešel vytáhnout, přistoupil k radikálnímu řešení.

Rány ozývající se ve čtvrtek odpoledne z parku Tišnovka znepokojily jednoho z místních a zavolal městskou policii. Strážníci v parku objevili díru v podlaze dřevěného přístřešku, poblíž kterého postávala dvaadvacetiletá žena, její o dva roky mladší kamarádka a šestadvacetiletý muž.

Ten nezapíral, že rozbité prkno má na svědomí a hlídce popsal, proč městský podlahu zničil. Dvacetileté ženě upadl mobilní telefon tak nešikovně, že zapadl pod prkna přístřešku a protože nešel žádným způsobem vyndat, muž si domů došel pro krumpáč a k mobilu se prokopal. „Své chování bude vysvětlovat u přestupkové komise, kde mu za kromě náhrady vzniklé škody hrozí i pokuta až 50 000 Kč majetkový přestupek," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky krumpáč, podlaha, mobil, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž nedokázal zpod podlahy vytáhnout mobil, tak ji rozmlátil krumpáčem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.