Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Školáci slavili v Mariánském údolí vysvědčení. Samou radostí převrátili mobilní záchod

Poslední týden školního roku se nesl v uvolněném duchu nejen ve školních lavicích, příchod prázdnin pořádně oslavila také skupinka mladých lidí v Mariánském údolí. Zbyly po nich rozházené popelnice a především převrácená mobilní toaleta.

Ve čtvrtek odpoledne vyjížděli strážníci nejprve do Mariánského údolí. Zavolali je tam lidé, kterým se nelíbilo, že skupinka mladistvých převrací popelnice a jejich pozornosti prý neušlo ani mobilní WC. Přivolaná hlídka jako nejprve na místě objevila právě převrácenou mobilní toaletu, ze které vytékala dezinfekce a v okolí se válel také toaletní papír.

Svědkyně hlídku nasměrovala ke skupině údajných výtržníků. Strážníci nedaleko zastavili čtyři mladíky a dívku ve věku 17 a 18 let, kteří podle svých slov u rybníků slavili konec školního roku. Převracení popelnic a mobilního záchodu ale všichni popřeli a tvrdili, že se je naopak snažili neúspěšně vrátit na své místo.

„Strážníkům se následně přihlásili ještě další svědci, kteří uvedli, že nepořádek v údolí mají skutečně na svědomí čtyři chlapci. Případ proto hlídka předala přestupkové komisi pro podezření ze znečištění veřejného prostranství a domluvila také úklid místa," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnžková.

 

Autoři | Foto MP Brno | Zdroj MP Brno

Štítky mobilní toaleta, výtržníci, Mariánské údolí, toaleta, popelnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Školáci slavili v Mariánském údolí vysvědčení. Samou radostí převrátili mobilní záchod  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.