Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Orál za tisícovku? Milostné radovánky v Brně zkazil až nespokojený manžel. Za svou ženu chtěl víc

Lásku si za peníze nekoupíš. Toto obecně známé motto asi někdo dlouho nezopakoval pětadvacetiletému muži, který se rozhodl pro milostné radovánky za "rozumný peníz". Chvíle radosti se však rozplynuly s příchodem naštvaného manžela.

Pětadvacetiletý muž se na konci dubna při cestě domů z práce v odpoledních hodinách potkal u řeky Svitavy se sedmadvacetiletou známou.A nejspíš mezi nimi hned přeskočila jiskřička. Žena mu totiž bez servítek nabídla orální sex za tisíc korun. Vzájemný orální sex, nutno dodat. Muž souhlasil. 

Společně se tak vydali na "klidnější místo", kde vše vyřešili k oboustranné spokojenosti. Když už se oblékali a měli k rozloučení, objevil se na místě mladík, který začal vykřikovat, že se jedná o jeho manželku.

Údajný manžel pak začal po muži za "zneužití" jeho ženy požadovat další peníze. Nejprve chtěl čtyři stovky, následně zvýšil na 1500 korun. Jinak že ho zmlátí a pokud se bude bránit, stačí mávnout a na místě se objeví banda jeho kamarádů.

Muž u sebe další peníze neměl a tak se s mladíkem vydal k bankomatu. Tam mu pak dal celkem dva tisíce korun. „Kriminalisté na případu usilovně pracovali a podařilo se jim zjistit totožnost podezřelého. V těchto dnech ho policejní komisař obvinil ze spáchání provinění loupeže a může mu hrozit až pětileté vězení," uzavřel policejní mluvčí Pavel Šváb.

Foto pixabay.com | Zdroj PČR

Štítky orální sex, přepadení, Brno, manžel, manželé, peníze, Svitavy, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Orál za tisícovku? Milostné radovánky v Brně zkazil až nespokojený manžel. Za svou ženu chtěl víc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.