Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Chtěl výhodně nakoupit exekučně zabavené mobily. Tento muž ho okradl o 900 tisíc

Nechal se nalákat na údajně výhodný obchod. Přišel o obrovský balík peněz. Po zloději nyní policisté pátrají a žádají veřejnost o pomoc.

K podvodníkovi přišel přes kamaráda. Ten mu zprostředkoval obchodní schůzku, na které se od dosud neznámého muže dozvěděl o možnosti investovat do výhodných nákupů exekučně zabavených telefonů.

Podezřelý muž, který se vydával za pracovníka celního úřadu, vystupoval poměrně důvěryhodně a veškeré pochybnosti obchodu lačného muže rozptýlil. Samotná transakce měla proběhnout na Řípské ulici v Brně.

Oba muži vystoupili z auta a podvedený chtěl složit peníze na pokladně celního úřadu. Hledaný muž svou oběť přesvědčil, že to udělá za něj a obratem mu přinese doklad, aby mohl najet autem do areálu pro zboží.

„Poškozený podvodníka zahlédl naposledy, jak odchází směrem k budově celního úřadu. Když se muž delší dobu nevracel, snažil se jej zkontaktovat, ale marně," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Kriminalistům se následně podařilo zajistit videozáznam, na kterém je hledaný muž zachycen během obchodní schůzky v Olomouci. „Pokud tušíte, o koho jde, uvítáme jakékoliv informace na lince 158," vyzval Šváb.

Autoři | Foto PČR | Zdroj PČR

Štítky hledaný, muž, krádež, exekučně zabavené mobily, 900 tisíc, Pavel Šváb, Brno, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěl výhodně nakoupit exekučně zabavené mobily. Tento muž ho okradl o 900 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.